Fantomi osvojili Prvenstvo protiv Spida u sjedećoj odbojci

U srijedu se odigrao spektakularni derbi prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci između ekipa KSO “Spid” Sarajevo i OKI “Fantomi” Sarajevo. Ova utakmica je privukla veliku pažnju ljubitelja sjedeće odbojke u cijeloj zemlji, s obzirom na to da su “Spid” i “Fantomi” dugogodišnji rivali, kao i osvajači brojnih naslova prvaka kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Europi.

Nažalost, za navijače “Spida” utakmica nije prošla po planu, jer su “Fantomi” dominirali na terenu i slavili pobjedu s rezultatom 3:0 u setovima. Prvi set završio je rezultatom 17:25 u korist “Fantoma”, dok je drugi set bio nešto izjednačeniji, ali su “Fantomi” ipak bili uspješniji s rezultatom 19:25. Treći set bio je najneizvjesniji, ali su “Fantomi” pokazali svoju snagu i završili ga rezultatom 21:25.

Ova pobjeda donijela je ekipi “Fantoma” naslov prvaka Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci. Nakon napete sezone i dugotrajne borbe za titulu, “Fantomi” su pokazali zašto su smatrani favoritima, demonstrirajući izvanrednu igru i taktiku na terenu. Njihova pobjeda u ovom derbiju ne samo da im je osigurala titulu, već je i potvrdila njihovu dominaciju u ovom sportu kako u domaćim natjecanjima, tako i na europskoj razini.

Scroll to Top